Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

La neteja natural de la llar

Les dades són alarmants. Els armaris de sota l'aigüera  es troben replens de productes tòxics  per a la neteja.
Com demostren els darrers estudis, aquests productes afecten  la nostra salut i sobretot la dels més petits i les mascotes .
Vine al taller a aprendre a fer els teus propis productes per a la neteja de la llar amb components efectius,  sans, econòmics i per últim, i no menys important, reduirem la quantitat d'envasos.

 

Tipus d'activitat: Taller

Data de l'activitat: 2019-06-09

Monitor: Alba Borràs Díaz

Horari: 09:30 o 12:00

Preu: Gratuït amb inscripció prèvia

Lloc: Torredembarra

Geolocalització (lat, long): (41.14409670000001, 1.400945399999955)

Contingut:

Aprendrem a netejar casa nostra amb tècniques i productes naturals que ens fan sentir bé al temps que afavoreixen la nostra salut i la del medi ambient. Farem sabó per rentar roba, rentavaixelles, un multiús i un producte pel bany. Porta 4 potets de vidre per endur-te mostres a casa.

Activitat que s'inclou dins la Setmana de la Natura que celebrem a Torredembarra, i que compta amb el suport de la Regidoria de Sostenibilitat de l'Ajuntament de Torredembarra.

Pots escollir entre 2 torns:

- 9:30h

- 12:00h

Grau de dificultat: Baix

Es apte per a cadira de rodes?: Si

Es apte per a persones grans?: Si

Es apte per a nens petits?:  No

Després de fer la inscripció, t'enviarem un correu electrònic indicant-te si hi ha places.

Data límit d'inscripció: 07 de juny, 13:30


PDF Informatiu: PDF Button
Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.