Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Ruta circular des de la Móra

Caminarem arran de costa fins a Torredembarra. Tornarem a La Móra passant per l'ermita d'Altafulla i Ferran

Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2018-01-14

Horari: 8,30 a 15

Preu: 10 euros no socis

Material: roba i equip de muntanya, esmorzar i aigua

Lloc: Platja de la Móra, Tarragona

Geolocalització (lat, long): (41.1280387, 1.346089300000017)

Contingut:

Fotografia:   Albert Ortega

Itinerari:  platja de la Móra - Desembocadura Gaià - Torredembarra - Sant Antoni - Altafulla -  Ferran - El Mèdol - platja de la Móra

Grau de dificultat: Mitjà - Baix

Recorregut:  18 km

Desnivells:    270m

 

Es apte per a cadira de rodes? No

Es apte per a persones grans? només si estàn molt acostumades a caminar per muntanya

Es apte per a canalla? només si està molt acostumada a caminar per muntanya

Material: Cal portar roba i equip de muntanya i adequat al temps, menjar i aigua. Es tracta d'una matinal llarga i cal dur un bon esmorzar.

Un cop feta la inscripció, i confirmada la plaça, els que no sou socis heu de fer el pagament (posant el vostre nom) a un dels comptes del GEPEC-EdC: 

Triodos Bank:      ES48 1491 0001 2620 1775 9628

La Caixa:             ES58 2100 3501 4522 0023 4492

 


PDF Informatiu: PDF Button
Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.