Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Ocells marins

Una forma diferent de saludar el nou any: equipats amb un potent telescopi, segurament sense moure'ns des de la plataforma elevada de la porta de Cal Bofill, podrem anar descobrint estols de diferents ocells que a simple vista semblen iguals i no tots són gavines: mascarells, corbs marins, baldrigues...

Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2018-01-07

Horari: 10 a 12h

Preu: 3€ no socis/socis i menors gratuït

Lloc: Cal Bofill Torredembarra

Geolocalització (lat, long): (41.13937430000001, 1.4025891000000001)

Contingut:

Observarem i intentarem identificar les aus marines que viuen o estan de pas a la platja dels Muntanyans. Parlarem dels seus costums i la seva biologia.

Ens trobem a les 10 del matí a Cal Bofill, a l'extrem nord del passeig marítim, just abans del club marítim de Torredembarra.

Cal inscripció. Preu: 3 euros no socis / socis i menors gratuït. Col·labora: Ajuntament de Torredembarra.

Grau de dificultat: Baix

Es apte per a cadira de rodes? Si

Es apte per a persones grans? Si

És apte per a canalla petita: Si

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.