Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Xampú natural Torredembarra

Aprèn a fer els teu propi xampú amb ingredients naturals. 

Un dels problemes principals dels aiguamolls són tant els productes de neteja que arriben, com els seus envasos
Una de les formes més barates, creatives i ecològiques d’escometre aquest greu problema és la confecció casolana d’aquests xampús dins d’un moviment a nivell mundial de residu zero. Amb una pastilla de xampú sòlid (sense envàs!) pots rentar-te el cabell durant 6 mesos (6!).

Aquest taller s'adreça EXCLUSIVAMENT a persones RESIDENTS a TORREDEMBARRA.

Tipus d'activitat: Taller

Data de l'activitat: 2018-02-02

Horari: 17h / 18h / 19h

Preu: gratuït / Exclusiu residents Torred

Lloc: Cal Bofill, Torredembarra

Geolocalització (lat, long): (41.13937430000001, 1.4025891000000001)

Contingut:

En aquest taller aprendrem distingir els elements nocius dels xampús comercials i coneixerem els ingredients naturals que podem fer servir per a elaborar el xampú solid adequat per a cada tipus de cabell i com utilitzar-lo. 

El xampú sòlid és una alternativa natural, ecològica i biodegradable als xampús tradicionals. 

La seva base és una mescla de tensioactius suaus i naturals derivats del coco, i una mescla d'argiles, pols de plantes i fruites, olis, mantegues i olis essencials específics segons el tipus de cabell. Són ingredients naturals que netegen, nodreixen i enforteixen els nostres cabells. 

El seu format sòlid fa que sigui molt pràctic ja que ens dura més temps que una ampolla de xampú líquid (evitem el consum constant), a la llarga és més econòmic, i podem portar-los sense problemes al gimnàs o de viatge, inclós a l'avió. 

Gràcies al seu format en pastilla sòlida, evitem generar més envasos plàstics, i per tant, contribuim a no generar més residus. A més a més, al ser 100% natural, és completament biodegradable pel que no contamina l'aigua. 

És la millor opció si, a més de cuidar la salut dels nostres cabells, volem tenir cura del medioambient.

El taller dura 45 minuts i el repetirem 3 cops, poden participar un màxim de 30 persones en total i el dinamitza personal especialitzat.

Monitora: Alba Guiluz (botànica - cosmètica conscient)

Cal inscripció, places limitades.

Organitza Regidoria de Sostenibilitat de l'Ajuntament de Torredembarra

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.