Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Construïm cabanes amb l'escola de naturalistes del GEPEC El Corriol

Amb tot el que tinguem a ma, aprofitant els recursos naturals del bosc i la platja i adaptant-nos als racons amagats de la finca del Canyadell, construirem cabanes per jugar a amagar-nos i fer-les servir d'aguait per observar els animalons del bosc.

Tercera activitat del curs 2017-18 de l’Escola de Naturalistes del GEPEC el Corriol (Altafulla)

Tipus d'activitat: Taller

Data de l'activitat: 2017-12-23

Horari: 11 a 13

Lloc: Canyadell / Altafulla

Geolocalització (lat, long): (41.1324801, 1.390516199999979)

Contingut:

HORARI : 10h30-13h30 (sevei d’acollida fins les 11h00 i de 13h00 a 13h30)

Preus: Entre 10 i 13 euros depenent de si és soci i si s'inscriu a una o totes les activitats

places limitades a 14 infants

Ubicació finca Canyadell, a la cala del mateix nom, Altafulla

AVÍS: AQUESTA ACTIVITAT TÉ LES PLACES COMPLETES, US PODEU INSCRIURE A LA LLISTA D'ESPERA 

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.