Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Descobreix rastres animals amb l'escola de naturalistes del GEPEC El Corriol

Descobrirem que potser no veiem els animals però en trobem els seus rastres!

Intentarem identificar senyals de la presència d’alguns animals a la finca del Canyadell, on, quan els humans no hi som, els animalets es passegen tranquil·lament! 

Segona activitat del curs 2017-18 de l’Escola de Naturalistes del GEPEC el Corriol (Altafulla)

Tipus d'activitat: Taller

Data de l'activitat: 2017-11-18

Horari: 11 a 13

Lloc: Canyadell / Altafulla

Geolocalització (lat, long): (41.1344086, 1.392813799999999)

Contingut:

HORARI : 10h30-13h30 (sevei d’acollida fins les 11h00 i de 13h00 a 13h30)

Preus: Entre 10 i 13 euros depenent de si és soci i si s'inscriu a una o totes les activitats

places limitades a 14 infants

Ubicació finca Canyadell, a la cala del mateix nom, Altafulla.


PDF Informatiu: PDF Button
Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.