Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

L'energia dels arbres

Els arbres capten més energia solar que qualsevol altre ésser viu sobre la Terra, amb la peculiaritat de que la transformen en energia vital, actuant com acumuladors energètics.
És més que saludable i aconsellable beneficiar-se d’aquesta energia arbòria per harmonitzar-se un mateix amb la Natura.
Vols conèixer i experimentar sobre el tema?
Et proposem un taller vivencial per anar a l’encontre d’aquesta font d’energia arbòria i saber més sobre la saviesa dels nostres amics arbres.
Una experiència d’obertura cap al món subtil de la Natura!

Tipus d'activitat: Taller

Data de l'activitat: 2017-11-19

Monitor: Xavi Callejo

Horari: 10 a 18

Preu: 20 socis / 25 no socis

Material: dinar i aigua

Lloc: El CatllarContingut:

La Inteligència Vegetal

  • Arbres: tradicions i simbolismes
  • Com captar l'energia dels arbres
  • Beneficis físics, emocionals i espirituals vora els arbres
  • La saviesa dels Arbres Mestres
Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.