Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Sortida albirament de cetacis i observació aus marines

El grup de voluntaris per la tortuga marina del GEPEC ha organitzat aquesta sortida amb l'objectiu d'anar mar endins per tal d'albirar cetacis. 

És una època propicia per fer albiraments i esperem que la sort estigui de la nostra part i puguem observar cetacis de diferents espècies (dofins, cap d'olla...)

Combinarem la sortida amb observació d'aus marines difícils d'observar des de la costa.

Dofins sota l'aigua, fotografia: Raül Cendón Soler

AQUESTA SORTIDA ESTÀ COMPLETA (inscripcions només en llista d'espera)

 

Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2017-10-21

Horari: 9 a 17h

Preu: 30 socis / 35 no socis

Lloc: Tarragona

Geolocalització (lat, long): (41.11888270000001, 1.2499840640624598)

Contingut:

Les places es donaran per estricte ordre d'inscripció que haurà de ser confirmada amb el pagament per fer efectiva la reserva.

 


PDF Informatiu: PDF Button
Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.