Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Sortides ornitològiques a la Baixa Segarra

Els amics de l'Associació Ornitològica Baixa Segarra de Santa Coloma de Queralt s'han organitzat diferents activitats centrades en el seguiment d'aus rapinyaires i les migracions i ens conviden a participar-hi.

Tipus d'activitat: Observació aus.

Data de l'activitat: 2017-08-26

Monitor: Associació Ornitològica Baixa Segar

Horari: 9 a 13

Preu: activitat gratuïta

Lloc: Santa Coloma de QueraltContingut:

Són els dies 26 i 27 d'agost i 2 i 3 de setembre 

observarem les migracions al cim del Montargull (a 5 km. de Santa Coloma de Queralt).  

Per poder-hi arribar estarà senyalitzat des de Sta. Coloma direcció Vallfogona de Riucorb,  direcció Talavera i després direcció Montargull.

L'activitat començarà a  les 9 del matí i s'allargarà fins la 1 del migdia.

Podeu portar telescopis, prismàtics i guies.  Esperem veure molts rapinyaires. El 24 d'agost del 2014 es van poder observar 164 aligots vespers entre les 9 i la 1 del migdia.

Per més informació:  617078921

 

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.