Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Menjadores per a ocells

..Vine a l'Escola de Naturalistes del GEPEC Lo Caro a construir menjadores per a ocells!

Farem menjadores per ajudar els ocells a passar l'hivern. Activitat familiar en què t'emportaràs la teva menjadora per penjar al jardí, al bosc...

 

Tipus d'activitat: Taller

Data de l'activitat: 2017-12-29

Monitor: Laura Queral i Ebreibosc

Horari: 11:00 a 12:30

Preu: 6 euros socis / 8 no socis

Lloc: Roquetes

Geolocalització (lat, long): (40.775858, 0.43137290000004214)

Contingut:

Activitat per a xiquets i xiquetes a partir de 5 anys.

INSCRIPCIONS

escoladenaturalistes@gmail.com

977 33 11 42

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.