Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Serra de la Llena

Pujarem a la Serra de la Llena i baixarem fins a Sant Miquel de la Tosca, a Les Garrigues. Aprofitarem per visitar la tradicional fira de la Castanya de Vilanova de Prades.

Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2017-10-29

Horari: 8,30

Preu: 10 euros no socis

Lloc: Vilanova de Prades

Geolocalització (lat, long): (41.3474337, 0.9572794000000613)

Contingut:

A Vilanova de Prades hi anirem per Montblanc i, passat Vimbodí, hi ha la cruïlla a Vallclara i Vilanova de Prades (és mes ràpid que passar per Prades). Anar i tornar 130 Km. Compartirem cotxes i cost viatge.

Esmorzarem a la  Fira de la Castanya

L’esmorzar popular costa uns 3 Euros i es poden adquirir tiquets parcials per l'entrepà de llangonissa i les castanyes.

Cap a les onze pujarem a la Serra de la Llena, a la Punta Curull (1025 m.) amb vistes a la Conca de Barberà, a Les Garrigues i a les properes serres de Prades i de Montsant. Després baixarem fins a l’ermita de Sant Miquel de la Tosca, del proper poble del Vilosell (Les Garrigues). Tornarem fent un itinerari circular.

dossier de la sortida

Hora aproximada d’arribada a Vilanova de Prades: 16h

Cal portar roba i equip de muntanya (pot fer força fred, bastant més que a la plana), dinar i aigua.

Grau de dificultat: Mitjà

desnivell acumulat: 550m

10 km de recorregut i unes 3 - 4 hores de caminar

Es apte per a cadira de rodes? No

Es apte per a persones grans? sí, si estan acostumades a caminar per muntanya

Es apte per a canalla petita? sí, si està acostumada a caminar per muntanya o els seus pares la porten a coll

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.