Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Taller de Cistelleria: vímet

La cistelleria un art tan antic com la mateixa humanitat. Vine a fer el teu cistell de vimet per collir la verdura de l'hort o per anar a buscar bolets. 

ATENCIÓ: el vímet s'ha de posar en remull 15 dies abans per poder treballar-lo, per aquest motiu la data màxima d'inscripció i pagament per aquest taller és el dia 17 de NOVEMBRE.

Tipus d'activitat: Taller

Data de l'activitat: 2017-12-02

Monitor: Anna Sínia, artesana cistellera

Horari: de 9 a 17h

Preu: socis 20€ i no socis: 30€

Lloc: Vilaverd (Conca de Barberà)

Geolocalització (lat, long): (41.3356934, 1.1767006999999694)

Contingut:

Una jornada pràctica per introduir-nos en el món del vímet i la confecció de cistells. Treballarem amb la matèria prima i coneixerem les diferents eines. Tot un món que ens obrirà un ampli ventall de tècniques i possibilitats per poder experimentar amb materials ja utilitzats des de fa segles i confeccionar una gran varietat de cistells.

Treballarem amb vímet negre, amb detalls clars al gust i de cadascú.

Ser coneixedors d'aquest art ens lliga amb la història de la humanitat i manté viu un ofici en vies d'extinció.

DATA LIMIT INSCRIPCIÓ I PAGAMENT: divendres 17 de novembre

Continguts:

•        Una mica d'història

•        Eines utilitzades

•        Diferents tècniques i materials

•        Elaboració del nostre cistell

Heu de portar-vos el dinar i estisores de podar si en teniu. També porteu-vos una tovallola o un davantal per recolzar la feina a la falda. Si fa bo, el taller es podrà fer a l'aire lliure.

Grau de dificultat: Baix

Es apte per a cadira de rodes? No

Es apte per a persones grans? Si

Es apte per a nens petits? Només a partir de 12 anys (la canalla petita, pot participar acompanyant els seus pares que en tot moment se'n hauran de fer responsables)

Un cop feta la inscripció i t'hem confirmat la plaça, ja pots fer el pagament de la reserva a un dels comptes del GEPEC (posa el teu nom): 

Triodos Bank: ES48 1491 0001 2620 1775 9628

La Caixa: ES58 2100 3501 4622 0023 4492 

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.