Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Connexió amb el bosc per una vida més saludable

El bosc no ens jutja, ens deixa ser. Quan som amb ell, la natura es desplega davant nostre amb tot el seu esplendor i som capaços de percebre allò que fins ara no ens haviem adonat que hi era. La vida que portem ens desconecta de la natura, però també de nosaltres mateixos i dels altres i això moltes vegades acaba en malalties i problemes emocionals que pertorben la nostra salut. Per a portar una vida saludable cal començar a refer les conexions que hem perdut i quan ho fem, el regal que ens fa la natura és ella mateixa.

Si vols aprendre a percebre la natura amb tota la seva plenitud, aquesta és la teva sortida!

Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2017-10-08

Horari: 9:30 a 13:30h

Preu: Preu soci: 10€ Preu no soci: 15€

Lloc: Muntanyes de Prades

Geolocalització (lat, long): (41.336383, 1.0394635000000108)

Contingut:

Sortirem de l'encreuament dels Motllats, a la carretera que puja a la Mussara des de Vilaplana, caminarem entre boscos i matollars, ens aturarem a fer alguns exercicis que estimulin els nostres sentits. Arribarem a endinsar-nos en el bosc per tal d'aprendre a reactivar els nostres sentits per a percebre el bosc en tota la seva intensitat. Ens connectarem a la natura formant part d'ella per a poder observar els detalls que abans no podiem percebre.

Lloc: Encreuament dels Motllats, boscos de la Mussara. Ruta circular

Material: Roba d'abric i calçat còmode. Motxilla amb aigua i esmorzar. 

Punt de trobada: Encreuament dels Motllats amb la Carretera que puja de Vilaplana a la Mussara, encreuament que porta a Mont-ral

Grau de dificultat: Mig. Recorregut per senderó de muntanya d'uns 200m de desnivell.

Es apte per a cadira de rodes? No

Es apte per a persones grans? Sí, en bona forma física i acostumades a caminar per terreny irregular de muntanya

Es apte per a canalla petita? No, necessitarem fer un gran silenci. A partir de 12 anys

Modalitat: participativa

Els i les participants aprendran sobre:

- Interpretació del paisatge

- observació i connexió amb ells mateixos i la natura

- connectar els cinc sentits per a percebre el que fins ara ens resultava imperceptible

Guiada per: Marina Castells, guia acompanyant de mitja muntanya, biòloga i terapeuta emocional.

pagament reserva posant el nom de qui s'inscriu a un dels comptes:

Triodos Bank:      ES48 1491 0001 2620 1775 9628

La Caixa:             ES58 2100 3501 4522 0023 4492

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.