Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Tèsting Fotogràfic de Biodiversitat

Testing fotogràfic de biodiversitat a les finques que tenim en custòdia al Montsant, Cal Massipa i La Canaleta, al barranc de la Cavaloca.
 

Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2017-10-08

Horari: 10h

Preu: Gratuït, inscripció obligatòria

Lloc: La Vilella BaixaContingut:

Conjuntament amb el Parc Natural de Montsant i amb Biodiversidad Virtual.

Al matí visitarem les dues finques, i a la tarda visitarem el Mas de Roigé i els responsables del parc ens explicaran el projecte (gestió de prats, instal·lació de colomars, etc.) que tenen engegat a la finca. 

Dinar de motxilla a Mas Roigé (cadascú porta el seu dinar).

Penseu a dur  dinar, aigua, barret, roba fresca i protecció solar.

Activitat oberta i gratuïta.

Preguem inscripció prèvia a través d'aquesta web o per mail:
secretaria@gepec.cat
info.pnmontsant@gencat.cat / 977 827 310


PDF Informatiu: PDF Button
Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.