Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Coneix les Orquídies de les Terres de l'Ebre

ACTIVITAT AJORNADA FINS A NOU AVÍS

Vols coneixer el món de les Orquídies de les Terres de l'Ebre? Característiques, morfologia i curiositats

Tipus d'activitat: Taller

Data de l'activitat: 2020-05-24

Horari: 10:00 a 19:00h

Preu: gratuït

Lloc: RoquetesContingut:

Apendrem a reconèixer les nostres orquídies silvestres, les seves particulars característiques i algunes curiositats, i farem una sortida de camp a l'àrea de Cova Avellanes del Parc Natural dels Ports.

 

A càrrec d'Ernest Gatell, membre del Grup Orquidiologic de Catalunya de la ICHN

El desplaçament a  camp es realitzarà en vehicles privats.

Activitat gratuïta amb inscripció necessària.

Material: Dinar i aigua. Recomanem portar càmera de fotos i roba adequada per caminar per la muntanya.

Grau de dificultat: fàcil

Es apte per a cadira de rodes? No

Es apte per a persones grans? Si

Es apte per a nens petits? No

Com arribar: 

Des de Tortosa, passeu per Roquetes i direcció els Reguers (no hi heu d'arribar) fins que veieu desviament a Els Ports ( a mà esquerra). Un cop passat el refugi (NO direcció les antenes ni Caro), i passat el restaurant de l'esquirol, el següent desviament a mà esquerra ja posa "Cova Avellanes". Hi ha un tros de pista de terra, aneu poc a poc si porteu turisme baix.

A la mateixa pista de terra hi ha un pàrking a mà dreta (a mà esquerra s'accedeix a l'àrea recreativa, on no hi anirem, la casa de natura és a la dreta). Ubicació pàrquing: PARQUING

Activitat exclusivament per a persones majors de 16 anys

GEPEC-Ecologistes de Catalunya som una associació sense ànim de lucre que treballem des de fa més de 30 anys per la protecció de la natura, i destinem els donatius de les activitats a aquesta finalitat.

Heu de fer una inscripció per cada persona que vulgui participar, ja que necessitem el nom i dos cognoms de totes les assitents.

Un cop feta la inscirpció via web, i si teniu plaça, rebreu un correu electrònic amb les dades necessàries per confirmar la vostra assistència

Les inscripcions són fins al dia laborable anterior a l'activitat, a les 13:00h. Les inscripcions fora del termini no s'atendràn.

Aquesta activitat és gratuïta gràcies al suport de l'Ajuntament de Roquetes.

 

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.