Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Coneix les Orquídies de les Terres de l'Ebre

Vols coneixer el món de les Orquídies de les Terres de l'Ebre? Característiques, morfologia i curiositats

Tipus d'activitat: Taller

Data de l'activitat: 2017-05-27

Monitor: Ernest Gatell, membre del GEPEC i d

Horari: 10:00 a 19:00h

Preu: 10 Eur socis, 15 Eur no socis

Material: Dinar i aigua. Recomanem portar càmera de fotos i

Lloc: Roquetes

Geolocalització (lat, long): (40.775858, 0.43137290000004213)

Contingut:

Característiques, morfologia i curiositats de les Orquídies que es troben a les Terres de l'Ebre. Sessió teòrica a l'aula (Roquetes) i posterior sortida de camp (localitació per confirmar).

El desplaçament a  camp es realitzarà en vehicles privats. Intentarem compartir vehicles entre els assistents. La localització de la sortida de camp es comunicarà als assistents tant aviat com la confirmem. Porteu dinar de pícnic, ja que després de la sessió teòrica ens desplaçarem i dinarem al camp.

Material: Dinar i aigua. Recomanem portar càmera de fotos i roba adequada per caminar per la muntanya.

Grau de dificultat: fàcil

Es apte per a cadira de rodes? No

Es apte per a persones grans? Si

Es apte per a nens petits? No

L'activitat es realitzarà si hi ha un mínim de 10 persones inscrites.


Pagament  posant el nom de qui s'inscriu a un dels comptes:

Triodos Bank:      ES48 1491 0001 2620 1775 9628

La Caixa:             ES58 2100 3501 4522 0023 4492

ATENCIO: LA RESERVA NO SERÀ EN FERM FINS QUE S'HAGI PAGAT . ÉS IMPRESCINDIBLE QUE ENVIEU EL JUSTIFICANT DE PAGAMENT  A escoladenaturalisteslocaro@gmail.com

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.