Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Sortida interpretativa en Bicicleta al Delta de l'Ebre

ATENCIÓ! Els/les participants han de portar OBLIGATÒRIAMENT mascareta i gel sanitari per si són necessaris durant l'activitat. Qui no en porti no podrà participar ni se li retornarà el donatiu.

Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2020-07-19

Monitor: Ximo Estellé

Horari: 09:30 a 13:30

Preu: Soci/es: gratuït || No soci/es: 12€

Material: Porta la teva bicicleta i el kit de reparació.

Lloc: Delta de l'EbreContingut:

Sortida interpretativa en Bicicleta d'Educació Ambiental, al voltant de l'Encanyissada. Ximo Estellé ens acompanyarà en una ruta en bicicleta per la Ribera (Delta de l'Ebre), on descobrirem els secrets del Delta.. Porta la teva bici i ens posem en ruta!

Ens posarem en contacte amb els inscrits per tal d'organitzar-nos el dia de la sortida

Lloc de trobada: Plaça Jardí de Poblenou del Delta (davant la Església)

Horari aproximat: 9:30 a 13:00 (l'hora de finalització depèn del grup)

Grau de dificultat: Mig (per la durada i la temperatura, gairebé no hi ha desnivell)

És apte per a cadira de rodes? No

És apte per a persones grans? Sí

És apte per a nens petits? Sí

 
Notes: Ruta de 16.5 km. No inclou bicicleta. No ens fem càrrec de les possibles reparacions necessàries de la bibcicleta durant el recorregut, recomanem que porteu el kit de reparació. Els menors de 18 anys han d'anar acompanyats dels correponents adults reponsables. 
Recomanem portar binocles, aigua i esmorzar
 
 
 

Heu de fer una inscripció per cada persona que vulgui participar, ja que necessitem el nom i dos cognoms de totes les assitents. Un cop feta la inscirpció via web, i si teniu plaça, rebreu un correu electrònic amb les dades necessàries per confirmar la vostra assistència Les inscripcions són fins al dia laborable anterior a l'activitat, a les 13:00h. Les inscripcions fora del termini no s'atendràn. ATENCIÓ: comproveu la safata d'spam, ja que de vegades rebeu els nostres correus en aquesta safata.

 
Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.