Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Herbes que curen, camins que ensenyen

Olora el territori, observa detalladament les herbes que et trobes pels camins del Pirineu,…obre els teus sentits i aprendràs moltes coses per a la teva salut !

Activitat de dos dies per viure una experiència única a la vall de Boí. Caminades suaus 

Tipus d'activitat: Curs

Data de l'activitat: 2017-07-01

Monitor: La Petjada, empresa d'ecoturisme

Horari: 2 dies sencers

Preu: Soci: 28€ No soci: 38€

Lloc: Alta RibagorçaContingut:

Els participants aprendran a:

•        Reconèixer les herbes medicinals bàsiques de les cultures remeieres dels Pirineus

•        recol·lectar sense malmetre la població d’herbes al medi natural

•        la conservació i processat correcte de les herbes remeieres recol·lectades

•        eines i criteri sobre quines són les espècies vegetals vulnerables o en regressió i l’ús restringit que cal fer-ne d’aquestes.

•        Crear un herbari fotogràfic per tal d’evitar la recol·lecció  d’algunes espècies  interessants, però que es troben en regressió

        Inclou visita a un equipament de cultiu d’herbes remeieres (TaüllOrganics)

Grau de dificultat: Mitjà

Es apte per a cadira de rodes? No

Es apte per a persones grans? Si (si estan acostumades a caminar)

Es apte per a canalla petita? Si (si està acostumada a caminar)

Curset / sortida d'educació ambiental de cap de setmana (1 i 2 de juliol)

Hi ha la possibilitat de fer només un dia  (preu x 1 dia: 15 socis i 20 no socis)

(el preu inclou guiatge sortida, material curset, dossier i assegurança)

desplaçament amb cotxes particulars que es comparteixen. 

Cal dur roba i calçat de muntanya (adequat al temps i tenint en compte que és al Pirineu), protecció solar, esmorzar, dinar i aigua.

Un cop feta la inscripció i us hem confirmat la plaça, ja podeu fer el pagament de la reserva a un dels comptes del GEPEC (poseu el vostre nom): Triodos Bank: ES48 1491 0001 2620 1775 9628 / La Caixa: ES58 2100 3501 4622 0023 4492 )


PDF Informatiu: PDF Button
Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.