Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Mosquits i altres invertebrats

Parlarem de la biologia dels mosquits i de com controlar la seva excessiva proliferació amb mitjans que no perjudiquin la natura ni la salut de les persones.

Observarem els invertebrats de la platja i coneixerem el seu paper en l'ecosistema.

Activitat adequada per fer en família.

Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2017-09-03

Monitor: Ramon Ferrer

Horari: 10-12h

Preu: La voluntat

Lloc: Torredembarra

Contingut:

A la Platja Natural dels Salats i Muntanyans de Creixell, Torredembarra i Roda de Berà.  Trobada 10 matí a Cal Bofill, al final del passeig de Colom de Torredembarra (direcció Barcelona, just abans del Club Marítim)  

Activitat lliure i gratuïta no cal inscripció. Porteu barret, roba i calçat còmode, aigua i protecció solar

Amb el suport de l'Ajuntament de Torredembarra

Grau de dificultat: Baix

Es apte per a cadira de rodes? Si

Es apte per a persones grans? Si

Es apte per a nens petits? SiApuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.