Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Sargantanes de les dunes

Visita guiada gratuïta per descobrir les sargantanes de la platja natural dels Muntanyans de Torredembarra, Creixell i Roda de Barà.

Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2017-06-04

Monitor: Ramon Ferre

Horari: 10 a 12h

Preu: La voluntat

Lloc: Torredembarra

Geolocalització (lat, long): (41.14409670000001, 1.400945399999955)


Contingut:

Observarem els rastres d'aquest rèptil per descobrir-ne la presència a la platja. Coneixerem una mica la seva biologia, els seus costums, com s'adapta al medi per sobreviure...

Ens trobem a les 10 del matí a Cal Bofill, a l'extrem nord del passeig marítim, just abans del club marítim de Torredembarra. No cal inscripció prèvia.

Grau de dificultat: Baix

Es apte per a cadira de rodes? No

Es apte per a persones grans? Si

Es apte per a nens petits? SiApuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.