Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

El Bosc de Vicenç: botànica i fauna

Conèixerem el Bosc de Vicenç, que forma part d'una finca del Catllar amb bosc i conreus tradicionals, en acord de custòdia amb GEPEC - Ecologistes de Catalunya.

Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2017-06-11

Monitor: Leandre Pahissa i Joan Brulles

Horari: 9:30 a 13:30h

Preu: la voluntat

Lloc: L'ArgilagaContingut:

Observarem des de l'aguait, situat estratègicament per no ser detectats, qui visita el punt d'aigua. Així sabrem qui viu al bosc de Vicenç. Després farem un tomb per la finca per descobrir la gran diversitat de vegetació i de plantes remeieres que hi prosperen.

El Mas de Vicenç, al Catllar, és una finca agroforestal de 6,5 hectàrees destinada a l'educació ambiental i amb un acord de custòdia signat amb el GEPEC des de l'any 2008. 

Els diners recollits per aportació voluntària dels participants en aquesta activitat es destinaran a millores a la mateixa finca.

Lloc de trobada: cafè de l'Argilaga

Material a portar: Porteu esmorzar, aigua, roba i calçat adequat. També va bé bloc de notes, llapis i càmera fotogràfica. 

Mitjà de transport: particular, es pot compartir

Grau de dificultat: Baix

Es apte per a cadira de rodes? Si

Es apte per a persones grans? Si

Es apte per a nens petits? Si

Aportació: la voluntat que es destinarà a millores a la finca

http://elboscdevicent.blogspot.com.es/

    

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.