Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

De Torredembarra a Tamarit i Altafulla

Recorrerem un tram de costa i aprofitarem per conèixer tres projectes del GEPEC: el camp de dunes experimental de la platja de la Paella, la finca del Canyadell en acord de custòdia i l'itinerari adaptat de la desembocadura del riu Gaià. També farem una breu visita a Cal Bofill i anirem fins l'aguait de la platja natural dels Muntanyans. Ens desplaçarem amb tren.

fotografia: Ramon Ferré

Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2017-05-28

Monitor: Isabel Carreras

Horari: 9h a 17,30

Preu: 10 euros no socis

Lloc: Torredembarra - AltafullaContingut:

Caminarem des de l'estació de tren deTorredembarra fins a la d'Altafulla.

Itinerari: platja de Baix a Mar, platja dels Muntanyans, platja de Baix a Mar, platja de la Paella, Far de Torredembarra, cala del Canyadell, platja d'Altafulla, botigues de mar, la roca del Gaià, desembocadura riu Gaià, Tamarit, Cala Jovera, itinerari adaptat, tram final riu Gaià, estació d'Altafulla.

Unes 4 hores sense comptar aturades i sense dificultat.

Cal portar equip de caminar, de bany, protecció solar, barret, aigua, esmorzar i dinar. 

Agafem el tren de les 9 a Reus que arriba a Torredembarra sobre les 9,46 

el preu de la inscripció no inclou el viatge amb tren

Anirem tranquil·lament i tornarem amb el tren des d'Altafulla (sobre les 17) el trajecte de tornada a Reus dura uns 25'.

Grau de dificultat: Baix

Es apte per a cadira de rodes? No

Es apte per a persones grans? Si, si estan acostumades a caminar

Es apte per a nens petits? Si, si estan acostumats a caminar i tenint en compte que se'ls haurà de vigilar ja que hi ha alguns indrets que poden ser perillosos per la canalla.

Un cop feta la inscripció, per reservar el vostre lloc, cal que feu el pagament, posant nom i cognom de qui s’inscriu:

Triodos Bank:      ES48 1491 0001 2620 1775 9628

La Caixa:             ES58 2100 3501 4522 0023 4492


PDF Informatiu: PDF Button
Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.