Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Serres de l'Argentera i Pradell

Les serres de l'Argentera i de Pradell dibuixen una part del contorn de les comarques del Baix Camp i el Priorat. Recórrer-les ens ajudarà a conèixer una mica més ambdues comarques.

Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2017-05-21

Monitor: Albert Ortega

Horari: 8 a 14,30

Preu: 10 euros no socis

Material: roba i equip de muntanya, esmorzar i aigua

Lloc: L'ArgenteraContingut:

Itinerari: L’Argentera, Camí Reial, Pla dels Pous, els Estrets, Portell del Peiró, Parc eòlic de Trucafort, Morral Moster, Morral Blanc, l’Enderrocada, corriol, Camí de Porrera, Barranc de la Bartra, l’Argentera.

Km de recorregut aproximadament: 10 km

hores aproximades de camí sense comptar aturades: 3,45 

desnivell acumulat: 425m

Grau de dificultat: Mitjà (hi ha un grau que requereix precaució i amb fort desnivell)

Es apte per a cadira de rodes? No

Es apte per a persones grans? Si, si estan acostumades a caminar per muntanya 

Es apte per a nens petits? Si, si estan acostumats a caminar per muntanya

 


PDF Informatiu: PDF Button
Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.