Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Taller Cistelleria: vestir una ampolla

ACTIVITAT AJORNADA FINS NOU AVÍS

 

La cistelleria és un ofici qua acompanya a la humanitat des de fa milers d'anys, vine a descobrir el teixit natural i les seves tècniques tot vestint una ampolla.

A càrrec d'Anna Sínia, artesana cistellera.

 
Tipus d'activitat: Taller

Data de l'activitat: 2020-04-04

Horari: de 9:30 a 13:30h

Preu: Socis: 20€ / No socis: 35€

Lloc: Prat de la Riba, 18, pis 2on (Reus)Contingut:

Aprendrem a vestir una ampolla amb vímet. Serà una jornada pràctica on ens endinsarem en el món de les fibres vegetals i coneixerem tècniques que s'utilitzen des de l'antiguitat, i que ens servirà de base per poder teixir una infinitat de cistells.

Ser coneixedors d'aquest art ens lliga amb la història de la humanitat i manté viu un ofici en vies d'extinció.

Heu de portar davantal i/o una tovallola  i estisores de podar si en teniu. No necessiteu portar ampolla.

Grau de dificultat: Baix

És apte per a cadira de rodes? No (el local no és accessible)

És apte per a persones grans? Si

És apte per a nens petits? A partir de 10 anys

Heu de fer una inscripció per cada persona que vulgui participar, ja que necessitem el nom i dos cognoms de totes les assitents.

Un cop feta la inscirpció via web, i si teniu plaça, rebreu un correu electrònic amb les dades necessàries per la sortida o activitat.

En el cas que hi hagi pagament necessari, no es guardarà cap plaça que no s'hagi pagat.

Les inscripcions són fins al dia laborable anterior a l'activitat, a les 13:00h. Les inscripcions fora del termini no s'atendràn.  

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.