Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Taller Cistelleria: medul·la

La cistelleria, un art tan antic com la mateixa humanitat. Vine a aprendre'n les tècniques bàsiques i folrar la teva ampolla o fer el teu propi cistellet de medul·la.

Tipus d'activitat: Taller

Data de l'activitat: 2017-05-27

Monitor: Anna Sínia (artesana cistellera

Horari: de 9:30 a 13:30h

Preu: Socis: 20€ / No socis: 30€

Lloc: Prat de la Riba, 18, pis 2on (Reus)Contingut:

Aprendràs a folrar la teva ampolla o gerreta o podràs fer-te un cistellet de medul·la.

Una jornada pràctica per introduir-nos en el món de la cistelleria Treballar amb la matèria prima, en aquest cas la medul·la, i conèixer les diferents eines. Tot un món que ens obrirà un ampli ventall de tècniques i possibilitats per poder experimentar amb materials ja utilitzats des de fa segles i confeccionar una gran varietat de cistells.

Ser coneixedors d'aquest art ens lliga amb la història de la humanitat i manté viu un ofici en vies d'extinció.

INSCRIPCIONS I PAGAMENTS FINS EL DIMARTS 17 de MAIG i mentre hi hagi places disponibles!

Heu de portar davantal i/o una tovallola  i estisores de podar si en teniu.

Grau de dificultat: Baix

Es apte per a cadira de rodes? No (el local no és accessible)

Es apte per a persones grans? Si

Es apte per a nens petits? A partir de 8 - 10 anys

Un cop feta la inscripció i t'hem confirmat la plaça, ja pots fer el pagament de la reserva a un dels comptes del GEPEC (posa el teu nom): Triodos Bank: ES48 1491 0001 2620 1775 9628  /   La Caixa: ES58 2100 3501 4622 0023 4492 

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.