Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Primavera a la vall de Siarb

Sortida de cap de setmana per fer una descoberta de la Vall de Siarb del vessant sud del Pirineu, la seva flora, les seves tradicions i una mica de la seva història.

Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2017-03-25

Monitor: Josepa i Ester

Horari: 8h Reus

Preu: 10 euros no socis

Lloc: Vall de Siarb (Pallars Sobrià)

Geolocalització (lat, long): (42.37001799999999, 1.1900479999999334)

Contingut:

Dissabte matí

Anirem fins a Peramola, a 2h de Reus.

Esmorzarem i després pujarem a

Mola de Sant Honorat

9,6 km   650 m desnivell    temps caminant 4 h     dificultat mitjana

 

Dissabte tarda (si encara hi ha ganes de caminar)

Serra de Freixa

6,7 km     500 m desnivell     temps caminant 2h 30'   dificultat mitjana-baixa

 

Diumenge

Saverneda - Tornafort - Malmercat - Saverneda

14 km   700 m desnivell   temps caminant 5h 30   dificultat mitjana-alta 


PDF Informatiu: PDF Button
Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.