Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Cap de setmana als Ports

ACTIVITAT AJORNADA FINS NOU AVÍS

 

28 i 29 de març

Els camins i senders que pentinen lo Port no s'acaben mai. Un guia que es coneix bé aquest massís a fons ens portarà a descobrir-lo. T'hi apuntes?

Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2020-03-28

Monitor: Ismael Monsonís (guia muntanya)

Lloc: Parc Natural dels PortsContingut:

 

 

Soci/es: GRATUÏT || No soci/es: 10€
 
Itinerari
1ª jornada : Mascar - les Foies – Terranyes – Pi Ramut i Pimpoll – Font del Pedregal – Les Valls – Ribera de l’Algars – Arnes
2ª jornada: Arnes – Estrets - la Franqueta – Carrer Ample – Les Clotes – Les Foies - Mascar
 
Hores de camí: 8-9 cada dia
Km.: 48 km els dos dies
Desnivell: 2000 m acumulats el cap de setmana

Grau de dificultat: mitjà - alt. Sense grans dificultats tècniques, tot i que en molts trams les sendes son força pedregoses i de mal caminar, les etapes són llargues i amb força desnivell. És requereixen unes bones condicions físiques

Mirarem de fer el tram de pista amb els vehicles, fins arribar a la senda que puja fins al Coll de Llinars. De moment l’itinerari està senyalitzat com a GR-7 i com a Estels del Sud, però a les Foies deixarem aquest sender i ens desviarem cap el Pla de Centelles i Terranyes.
De Terranyes baixarem cap el Pi Ramut i el Pimpoll, i seguirem baixant cap a les Valls i arribarem a Arnes per la ribera de l’Algars.
Després d’un bon sopar, d’una nit de son reparador i d’un bon esmorzar, reprendrem la caminada avui en franca pujada. Anirem cap els Estrets i La Franqueta, seguirem pujant pel barranc del Carrer Ample, per arribar a les Rases de Marraco, on retrobarem el GR-7 i l’itinerari d’Estels del Sud que seguirem fins a Les Foies i retrobar els vehicles

És apte per a cadira de rodes? No

És apte per a persones grans i canalla petita? Activitat per adults que estiguin molt acostumats a caminar per muntanya i en bona forma física

Material:

- Roba adient per la temporada d’hivern (impermeable, gorro, guants,...) 
- Calçat de muntanya. 
- Motxilla lleugera 
- Aigua (no trobarem aigua a les caminades)
- Menjar per la jornada (possibilitat d’encarregar prèviament el picnic pel 2º dia a l’allotjament).
 

GEPEC-Ecologistes de Catalunya som una associació sense ànim de lucre que treballem des de fa més de 30 anys per la protecció de la natura.

Com fer les inscripcions:

Heu de fer una inscripció per cada persona que vulgui participar, ja que necessitem el nom i dos cognoms de totes les assitents.

Un cop feta la inscirpció via web, i si teniu plaça, rebreu un correu electrònic amb les dades necessàries per confirmar la vostra assistència i amb informació de la intendència dels dos dies.

Les inscripcions són fins al dia laborable anterior a l'activitat, a les 13:00h. Les inscripcions fora del termini no s'atendràn.  

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.