Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Pedra seca a Pratdip

Anirem a les finques de Les Setjoles, propietat del GEPEC, i la del Tres Quarts, en custòdia. Farem diverses accions de millora de l'entorn. Entre elles treballarem en refer marges de pedra seca, i al temps que treballem aprendrem quatre coses d'aquest antic art de la pedra seca.

 

 

Tipus d'activitat: Acció de voluntariat

Data de l'activitat: 2015-11-22

Horari: 9 a 13:30 o 14

Lloc: PratdipContingut:

Cal portar guants de treball, esmorzar, aigua, protecció solar, roba i calçat de muntanya. Després, com que farà fred, dinarem plegats al bar del Casal municipal. Podeu portar-vos entrepans o comprar-los allà (també fan plats combinats econòmics, en aquest cas ens heu d'avisar)

Ens trobem a les 9 a l'estació de trens de Reus (anirem en cotxes particulars que compartirem) o bé a 3/4 de 10 (solar gran que trobareu a l'esquerra, passada l'entrada principal del poble anant direcció a Santa Marina i un cop deixada a la dreta la carretera de Colldejou)  

Grau de dificultat: Baix

Es apte per a cadira de rodes? No

Es apte per a persones grans? Si, si estan acostumades a caminar

Es apte per a nens petits? Si, si estan acostumats a caminar

Es tracta d'un recorregut curt, entre 1 i 2 km per pista, a estones irregular, i en pujada

 
Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.