Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Bosc de la marquesa

Excursió matinal familiar pel Bosc de la Marquesa a la Punta de la Móra, on disfrutarem d'un ecosistema de costa molt especial que combina, platja, roques, bosc i conreus. Farem activitats per conèixer l'entorn i deixarem que la natura ens sorprengui.

Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2015-06-07

Monitor: Marc Torrents

Horari: de 9,30 a 13,30h

Lloc: TarragonaContingut:

Les excursions familiars de l'Escola de Naturalistes del Gepec (www.escoladenaturalistes.blogspot.com) són excursions matinals obertes a tothom, així que també podeu venir amb amics i familiars i ajudar-nos a fer difusió reenviant aquest correu.

Quedem: a l'entrada del Càmping La Mora a la urbanització Punta de la Móra a les 9:30h del matí i tornarem al mateix punt a les 13:30h. Les famílies que vulguin poden acabar l'excursió a la 13h al límit del Bosc de la Marquesa amb la Platja Llarga i disfrutar d'un dia de platja en família, però els monitors tornarem al parquing.
 
Heu de portar:
- Roba còmoda i que es pugui embrutar si seiem a terra o a la sorra, ens mullem al mar, etc, calçat còmode i tancat, (encara que faci calor no recomanem les sandalies per caminar), protecció solar, ulleres de sol i barret o gorra.
- Una motxilla amb un entrepà o alguna cosa per esmorzar a mig matí, no oblideu l'aigua i els vostres estris de naturalistes, que poden ser: pots, lupa, prismàtics, llibreta i llapis, càmera de fotos, guants, guies de natura,... penseu que allò que porteu ho haureu de dur a sobre tot el camí. Recomanem que cada nen dugui la seva motxilla.
Sobretot heu de portar moltes ganes de passar-ho bé i disfrutar de la natura
 
::::Molt important::::
 
Us recordem que tots els menors hauran d'anar acompanyats dels seus pares o tutors, i en cas que porteu algún amic o familiar ens haureu de portar signada una autorització per al nen/a que acompanyeu. (us l'enviarem per mail, demaneu-la si la necessiteu)
 
Per a qualsevol dubte també podeu trucar al 679070212, Marina
 
Esperem la vostra resposta i fins aviat!
Recordeu que podeu consultar el nostre blog: (www.escoladenaturalistes.blogspot.com)
i el nostre Facebook: https://www.facebook.com/escolanaturalistes.elgaigblau
 
incripció: escoladenaturalistes@gmail.com (indicar nom + 2 cognoms de tots els participants i un telèfon de contacte)
Preu: 5€ (nens de l'Escola de Naturalistes del Gepec: Gratuït)
Acceptem pagament 100% en ECOs

 

Mireu quin paissatge, no us el podeu perdre!!

Imatge inserida 1

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.