Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

El Bosc de Vicenç: botànica i fauna

Conèixerem el Bosc de Vicenç, finca del Catllar en acord de custòdia amb GEPEC, amb bosc i conreus tradicionals. Observarem des de l'aguait, situat estratègicament per no ser detectats, qui visita el punt d'aigua. Després farem un tomb per la finca per descobrir la gran diversitat de vegetació i de plantes remeieres que hi prosperen.

Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2016-06-12

Monitor: Leandre Pahissa i Joan Brulles

Horari: 9:30 a 13:30h

Preu: la voluntat

Lloc: L'ArgilagaContingut:

Observació de fauna des de l'aguait

Visita de descoberta de la finca  

Lloc de trobada: cafè de l'Argilaga

Material a portar: Porteu esmorzar, aigua, roba i calçat adequat. També va bé bloc de notes, llapis i càmera fotogràfica. 

Mitjà de transport: particular, es pot compartir

Grau de dificultat: Baix

Es apte per a cadira de rodes? Si

Es apte per a persones grans? Si

Es apte per a nens petits? Si

Aportació: la voluntat que es destinarà a millores a la finca

http://elboscdevicent.blogspot.com.es/

    

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.