Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Una gran taca verda. Visita i plantada al Mur Verd de La Canonja

Aquesta activitat forma part de la 2a Setmana Europea de Custòdia del Territori i està subvencionada pel projecte europeu LandLife mitjançant la Xarxa de Custòdia del Territori

Tipus d'activitat: Altres

Data de l'activitat: 2014-09-27

Monitor: Marc Torrents

Horari: 9,30 a 13

Preu: activitat gratuïta

Lloc: Mur Verd de La CanonjaContingut:

Recorrerem aquesta finca propietat de l'Ajuntament de La Canonja amb el qual tenim signat un acord de custòdia des de finals del 2012. Veurem què s'hi està fent i explicarem en què consiteix la custòdia en general i aquest acord en particular.

Veniu preparats ja que aprofitarem per fer una plantació d'aromàtiques a la zona d'alzinar.

Trobada a les 9,30h a l'aparcament de la IQA, s'hi accedeix des de la N-340, a l'alçada de Bonavista (vegeu pdf)


PDF Informatiu: PDF Button
Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.