Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Viu la brama del cèrvol

La tardor és una molt bona época de l’any per gaudir de la natura pirinenca: cèrvols, cabirols, isards i altres ungulats protagonitzen els prats vora el bosc i ens emocionen amb els seus rituals de la brama. Caminarem entre avetoses i prats de muntanya a la recerca dels seus punts d’aparellament i aprofitarem per investigar alguns rastres d’ós bru que es troben amb facilitat per arreu de la Val d’Aran.

Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2014-10-04

Monitor: Judith Mira – biòloga

Horari: cap de setmana

Preu: 65 Eur Socis i 80 no Socis

Material: calçat de muntanya, roba d’abric i impermeable, di

Lloc: 11:00 hores a l’oficina de turisme del PContingut:

Objectius de l'activitat :

1. Observar i conèixer alguns mamífers del bosc subalpí pirinenc

2. Aprendre a recol.lectar i interpretar  els diferents rastres  i restes de menjar  de la fauna vertebrada

3. Distingir i detectar  els sons  que emeten  els cèrvols durant la brama


PDF Informatiu: PDF Button
Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.