Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Els secrets de les herbes remeieres

Anem a Vilaplana i la Mussara a reconèixer les herbes medicinals autòctones i els seus usos més comuns.

Excursió-taller

Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2014-10-04

Monitor: Alba Borràs

Horari: 9 a 16

Preu: 10 euros no socis

Lloc: Vilaplana - La Mussara



Contingut:

Observarem les plantes en el seu entorn natural per tal d'aprendre a reconeixer-les i a saber en quin ambient creix cadascuna.

Parlarem de les seves propietats i dels usos que han tingut tradicionalment.

 

Cal anar amb roba i calçat de muntanya, portar material per prendre notes, esmorzar, dinar i aigua.

Ens trobem a les 9 a Vilaplana. És necessari inscriure's. Places limitades.

Un cop feta la inscripció i confirmat que teniu plaça, cal fer el pagament de la reserva a un dels comptes del GEPEC-EdC, posant el nom de qui s'inscriu:

Triodos Bank:      ES48 1491 0001 2620 1775 9628

La Caixa:             ES58 2100 3501 4522 0023 4492

Catalunya Caixa: ES95 2013 3012 3402 1051 0193

 





Apuntat!






















Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.