Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Reconstrucció d'una carrerada (antic camí ramader) de pedra seca

Una carrerada és un antic camí ramader prou ample per permetre el pas dels ramats i amb parets de pedra seca a banda i banda per evitar-ne la dispersió. La carrerada del camí dels Costers Rojals surt del camí dels Boverals, creua el barranc de Rifà i el camí de la Font d'en Solé i va fins al peu de la Serra de la Pedrera, a la partida dels Costers Rojals.
El tram que restaurarem és el que va des dels Boverals fins el barranc de Rifà.

En col·laboració amb l'Associació de Veïns Muntanya Roja i el Grup Barracaire de Mont-roig del Camp. Comptarem amb la direcció d'un mestre marger.

Tipus d'activitat: Acció de voluntariat

Data de l'activitat: 2014-05-10

Monitor: Esther Bargalló i Albert Palacin

Horari: 9 a 13:30

Preu: activitat gratuïta

Material: guants de treball, barret, esmorzar, aigua,

Lloc: Mont-roig del CampContingut:

Activitat voluntària i gratuïta. Ens trobem a les 9 a l'aparcament de l'Ajuntament de Mont-roig del Camp

Aprendrem cuatre coses bàsiques d'aquest art antic de la pedra seca i entre tots refarem les parets de la carrerada malmeses pel pas del temps i abandonades a la seva sort a causa del desús.

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.