Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Sortida Ornitològica

Sortida de recorregut fàcil per observar i identificar ocells comuns, celebrant el Dia Mundial dels Ocells i la Setmana de la Natura.

Tipus d'activitat: Observació aus.

Data de l'activitat: 2020-10-03

Monitor: Xavi Jiménez

Horari: 08:00 a 14:00hContingut:

Aprofitant que és època de migracions, vine a reconèixer ocells a la Torre d'en Dolça en un recorregut senzill!

Lloc: Torre d'en Dolça, Vila-seca

Material: Roba còmoda, aigua i esmorzar, prismàtics. Guia d'ocells (opcional, recomanada), llibreta per pendre notes

Punt de trobada: Davant de l'aparcament de Jardiland, per anar junts/es cap a la Torre d'en Dolça.

Donatiu: Socis/es: gratuït || No socis/es: 10€
 

Grau de dificultat: Baix 
És apte per a cadira de rodes? No
És apte per a persones grans?
És apte per a canalla petita? Sí, a càrrec dels adults responsables

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.