Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Voluntariat Boscos Mediterranis 2020 (27 de setembre)

Primera jornada del Voluntariat Boscos Mediterranis 2020 al Bosc de Poblet.

Tipus d'activitat: Acció de voluntariat

Data de l'activitat: 2020-09-27

Horari: Tot el dia

Preu: Gratuït (amb fiança de 20€)

Material: Consulta el PDF

Lloc: Bosc de PobletContingut:

INSCRIU-TE AQUÍ!

Realitzarem treballs silvícoles, millores d'itineraris, treballs de prevenció d'incendis i arranjaments de senders. A més d’ajudar en aquestes feines, podràs gaudir de visites culturals i visitar alguns punts d’interès de la zona!

A cada jornada es faciliten coneixements sobre l’entorn on es treballarà i el seu ecosistema. Per a participar al voluntariat no calen coneixements previs, només ser major d'edat i un mínim de forma física. Els nostres monitors expliquen al grup les tasques de cada jornada i com portar-les a terme amb seguretat. També es proporcionen les eines necessàries, però cal portar roba i calçat adequat i recomanem portar guants de treball. Per inscriure's, no obstant, és necessari ingressar una fiança de 20€, de la qual se'n pot demanar el retorn un punt acabada la jornada.

Pel que far al menjar, l’organització es fa càrrec de totes les menjades de les persones voluntàries. 

Consulta el PDF informatiu per resoldre qualsevol dubte que tinguis!

INSCRIU-TE AQUÍ!


PDF Informatiu: PDF Button
Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.