Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Dia mundial dels ocells al Montsià

Celebra el dia mundial de les aus en un espai únic i poc conegut, els secans del Montsià.

Tipus d'activitat: Observació aus.

Data de l'activitat: 2020-10-04

Monitor: Manolo Sánchez

Horari: 08:00 a 13:00h

Lloc: El MontsiàContingut:

Vine a reconèixer ocells al Montsià, en un recorregut senzill, en vehicles particulars i en diferents parades, i aprofitant que és època de migracions, en un espai desconegut que cal defensar, per tal que es conegui l'espai com a patrimoni natural i de biodiversitat

Lloc: Diferents punts

Material: Roba còmoda, aigua i esmorzar, prismàtics. Guia d'ocells (opcional, recomanada), llibreta per pendre notes

Punt de trobada: Camp de futbol de Santa Bàrbara

Donatiu: Socis/es: gratuït || No socis/es: 10€
 

Grau de dificultat: Baix 
És apte per a cadira de rodes? No
És apte per a persones grans?
És apte per a canalla petita? Sí, a càrrec dels adults responsables

 

GEPEC-Ecologistes de Catalunya som una associació sense ànim de lucre que treballem des de fa 35 anys per la protecció de la natura, i destinem els donatius de les activitats a aquesta finalitat.

Heu de fer una inscripció per cada persona que vulgui participar, ja que necessitem el nom i dos cognoms de totes les assitents.

Un cop feta la inscirpció via web, i si teniu plaça, rebreu un correu electrònic amb les dades necessàries per confirmar la vostra assistència

Les inscripcions són fins al dia laborable anterior a l'activitat, a les 13:00h. Les inscripcions fora del termini no s'atendràn.

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.