Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Let's Clean Up Europe (Torredembarra)

Uneix-te a aquesta iniciativa que es farà a arreu d'Europa tot participant en una retirada de residus a l'Espai Natural Protegit dels Muntanyans!

Tipus d'activitat: Acció de voluntariat

Data de l'activitat: 2020-09-20

Horari: 10:00

Lloc: TorredembarraContingut:

L'Associació Mediambiental La Sínia, GETE-Ecologistes en Acció i GEPEC-EdC organitzem, amb el suport de la Regidoria de Sostenibilitat de l'Ajuntament de Torredembarra, una jornada de neteja de l'espai dels Muntanyans tot coincidint amb les jornades europees Let's Clean Up Europe. 

Ens trobarem a les 10:00h davant del Centre d’Activitats Mediambientals Cal Bofill i començarem la neteja.

Inscripció de voluntaris i voluntàries a través de tarraco@ecologistesenaccio.cat

És recomanable comanat dur calçat còmode, gorra, crema solar. La mascareta i el gel hidroalcohòlic són obligatoris.

- Grau de dificultat: Baix
- És apte per a cadira de rodes? No
- És apte per a persones grans? Sí
- És apte per a nens petits? Sí
- Activitat adequada per a famílies

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.