Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Mosquits i altres invertebrats

Anirem a la recerca d'insectes pels Muntanyans, els observarem, els identificarem tot mirant les guies i gaudirem de les seves formes, colors i curiositats.

ATENCIÓ! Per tal de realitzar l'activitat amb totes les garanties, a qui no porti mascareta i gel sanitari se li pot prohibir la participació sense retornar l'import abonat.

Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2020-09-06

Monitor: Ramon Ferré

Horari: 10:00 - 12:00h

Lloc: Torredembarra, davant de Cal BofillContingut:

Els problemes es solucionen estudiant-los i analitzant-los amb rigor. Les plagues no són una excepció, més aviat són el paradigma perfecte. Si, a més, ho fem implicant altres animals en la recerca i la divulgació ens trobarem amb infinitat de petites grans sorpreses que a ull nu passen desapercebudes però que, amb l'ajuda d'una senzilla lupa, ens permetran gaudir com a nens petits.

Parlarem de la biologia dels mosquits i de com controlar la seva excessiva proliferació amb mitjans que no perjudiquin la natura ni la salut de les persones. Observarem els invertebrats de la platja i coneixerem el seu paper en l'ecosistema.

Activitat apta per a famílies. Punt trobada: 10h davant de Cal Bofill, Torredembarra.

Porteu calçat i roba còmode, aigua, barret i protecció solar i lupa si en teniu.

Activitat guiada, de 2h de durada i amb un obsequi en finalitzar.

Import: 
Soci/es majors 18 anys, pensionistes i infants no socis: 6€
Soci/es menors (5 a 18 anys): 3€
No soci/es: 9€

GEPEC-Ecologistes de Catalunya, som una associació sense ànim de lucre que treballem des de fa més de 30 anys per la protecció de la platja natural dels Muntanyans i destinem els beneficis de la visita a aquesta finalitat.

Grau de dificultat: Baix

Es apte per a cadira de rodes? Sí

Es apte per a persones grans? Sí

Es apte per a nens petits? Sí

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.