Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Passejada nocturna per L'Albiol

AQUESTA ACTIVITAT ESTÀ COMPLETA, LES INSCRIPCIONS SóN EN LLISTA D'ESPERA

ATENCIÓ! Els/les participants han de dur OBLIGATÒRIAMENT mascareta. A qui no en porti se li pot prohibir la participació sense retorn del donatiu.

 

Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2020-08-04

Monitor: Albert Poblet (GEPEC-EdC)

Horari: 19:15 - 23:30h

Lloc: L'AlbiolContingut:

Caminarem pel camí vell d'Alcover i visitarem indrets característics com el Mas de Maideu, el Castell de l'Albiol i el Grau de l'Estalada (aquesta última pujada serà opcional). Amb tot plegat serà una sortida perfecta per gaudir del paisatge sota la llum de la Lluna.

Sortirem de l'Albiol a les 19:15h, però també hi ha l'opció de trobar-nos a Reus a les 18:30h per anar plegats/des.

La sortida és de 8km i té un desnivell de 200m. Proposem un sopar d'entrepà que es porti cadascú i que ens menjarem gairebé al final de la ruta.

Soci/es: GRATUÏT || No soci/es: 10€

Heu de fer una inscripció per cada persona que vulgui participar, ja que necessitem el nom i dos cognoms de totes les assitents. Un cop feta la inscirpció via web, i si teniu plaça, rebreu un correu electrònic amb les dades necessàries per confirmar la vostra assistència Les inscripcions són fins al dia laborable anterior a l'activitat, a les 13:00h. Les inscripcions fora del termini no s'atendràn. ATENCIÓ: comproveu la safata d'spam, ja que de vegades rebeu els nostres correus en aquesta safata.

 

No queden places per aquesta activitat, les inscripcions seran en llista d'espera.

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.