Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Formació del voluntariat de tortuga marina

Vols ser part del voluntariat del GEPEC-EdC o simplement saber com actuar quan trobem fauna marina a les nostres platges? Aquesta és la formació ideal per tu!

Tipus d'activitat: Curs

Data de l'activitat: 2020-07-03

Monitor: Raül Cendón

Horari: 18:00 - 20:00h

Preu: Activitat gratuïta

Lloc: Torredembarra, davant de Cal BofillContingut:

El GEPEC-EdC és part de la Xarxa de Rescat de Fauna Marina, encarregada de protegir espècies com la tortuga babaua a les nostres costes. En aquesta sessió t'ho explicarem tot sobre la nostra tasca i com treballem. Vine, informa't i sigues part de l'equip!

Durant la formació, aprendrem a fer prospeccions de platja, a actuar si trobem tortugues, nius o algun tipus de rastre, així com instruccions per si localitzem una tortuga enganxada en una xarxa o un dofí varat a la platja (també aprendrem a manipular aquests animals per si fos necessari).

Activitat gratuïta, no cal inscripció!

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.