Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Caminada sota la lluna plena

AQUESTA ACTIVITAT ESTÀ COMPLETA, LES INSCRIPCIONS SóN EN LLISTA D'ESPERA

ATENCIÓ! Els/les participants han de portar OBLIGATÒRIAMENT mascareta i gel sanitari per si són necessaris durant l'activitat. Qui no en porti no podrà participar ni se li retornarà el donatiu.

Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2020-07-31

Monitor: Montse Caballero

Horari: 19:45h - 23:30

Lloc: Mont-ralContingut:

Un itinerari circular, fàcil, amb sortida i arribada davant de l'ajuntament de Mont-ral. Recorregut de senderisme interpretatiu on es comentarà el paisatge, els camins ancestrals, l'arquitectura popular i elements destacats de vegetació i fauna. També parlarem de la lluna, és clar.

Soci/es: GRATUÏT || No soci/es: 10€ (Menors de 7 anys també gratuït, i de 7 a 16 anys: 4€)

Atenció: la sortida és senzilla, però es va pel bosc. Els menors d'edat han d'anar a càrrec dels adults responsables, i han d'estar avesats a caminar per la muntanya.

Sortida de dificultat baixa (Recorregut: 7km, Desnivell: 150m). Hi ha l'opció de sopar a Mont-ral avisant prèviament.

Heu de fer una inscripció per cada persona que vulgui participar, ja que necessitem el nom i dos cognoms de totes les assitents. Un cop feta la inscirpció via web, i si teniu plaça, rebreu un correu electrònic amb les dades necessàries per confirmar la vostra assistència Les inscripcions són fins al dia laborable anterior a l'activitat, a les 13:00h. Les inscripcions fora del termini no s'atendràn.

ATENCIÓ: comproveu la safata d'spam, ja que de vegades rebeu els nostres correus en aquesta safata

 

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.