Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Qui hi viu aquí?

Entre el 10 i 14 agost

ACTIVITAT DINS EL PROGRAMA PLANET ESTIU REUS 2020

 

Tipus d'activitat: Taller

Data de l'activitat: 2020-08-10

Monitor: Estel Blanch

Horari: 11:00 - 13:00h

Preu: GRATUÏTA

Lloc: ReusContingut:

Vols introduir-te en el món naturalista? Vols ser explorador/a?
Petit estudi d'una àrea concreta propera a Reus (àrea a determinar).

Aprendrem les bases per realitzar un estudi de camp, coneixerem diferents metodologies de seguiment i monitoratge, posarem en pràctica alguns d'aquests mètodes fent un petit estudi de l'àrea concreta. Es farà una part teòrica, però també pràctica en la qual anirem al camp i recollirem dades de diferents grups animals amb tècniques com el fototrampeig, les trampes de caiguda (pitfall) i els censos. Finalment, aprendrem a analitzar aquestes dades i treure el màxim d'informació d'elles. 

 

A càrrec d'Estel Blanch.

Per joves d'entre 12 a 25 anys. ACTIVITAT GRATUÏTA

Inscripcions al Casal de Joves La Palma de Reus (hi podeu anar presencialment cada matí i dijous tarda o bé trucant al 977 01 02 68).

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.