Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Caminada nocturna (divendres)

ATENCIÓ!

AQUESTA ACTIVITAT ESTÀ COMPLETA I AMB LLISTA D'ESPERA

Els/les participants han de portar OBLIGATÒRIAMENT mascareta i gel sanitari per si són necessaris durant l'activitat. Qui no en porti no podrà participar ni se li retornarà el donatiu.

 

Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2020-07-03

Monitor: Montse Caballero

Horari: 19:45 a 23:00h

Lloc: Mont-ralContingut:

Un itinerari circular i senzill per Mont-ral en el qual comentarem el paisatge, els camins ancestrals, l'arquitectura popular i els elements destacats de vegetació i fauna... sota la llum de la lluna. La sortida es realitzarà en català.

Soci/es: GRATUÏT || No soci/es: 10€

- menors de 7 anys: gratuït
- de 7 a 16 anys: 4€

(atenció: la sortida és senzilla, però es va pel bosc. Els menors d'edat han d'anar a càrrec dels adults responsables, i han d'estar avesats a caminar per la muntanya)

 

A càrrec de Montse Caballero, del GEPEC-EdC.

Dificultat: baixa (sortida de 7km amb 150 metres de desnivell)

Es pot portar sopar o bé fer grup per anar de restaurant un punt acabada l'activitat (cal avisar amb antel·lació)

Heu de fer una inscripció per cada persona que vulgui participar, ja que necessitem el nom i dos cognoms de totes les assitents. Un cop feta la inscirpció via web, i si teniu plaça, rebreu un correu electrònic amb les dades necessàries per confirmar la vostra assistència Les inscripcions són fins al dia laborable anterior a l'activitat, a les 13:00h. Les inscripcions fora del termini no s'atendràn. ATENCIÓ: comproveu la safata d'spam, ja que de vegades rebeu els nostres correus en aquesta safata.

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.