Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Les Energies de la Terra

Sortida per Santes Creus i els voltants.

Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2020-07-05

Monitor: Xavi Callejo

Horari: 10:00 - 19:00h

Material: Roba i calçat adequat, dinar i aigua

Lloc: Santes CreusContingut:

Punt de trobada: Gasolinera a l'entrada de Vilarodona

3 hores efectives de camí. Desnivell suau

Soci/es: 15€ || No soci/es: 20€

Al llarg del dia visitarem tres indrets ben especials: el Santuari de St. Magí de Brufaganya, el Roure Centenari d'Ancosa i el conjunt rupestre de la Roca Roja, tots ells atresoren l'encant i la força del llegat d'algunes de les tradicions espirituals originals de les nostres terres vinculades al coneixement i a la connexió profunda amb la natura.

Sant Magí de Brufaganya és un lloc que reuneix totes les característiques d'un enclau especial habitat des de l'antigor: un santuari, una font, arbres centenaris, una cova  i l'antiga llegenda d'un ermità. Un espai idoni per descobrir i sentir la força de la natura i les seves diferents energies.

Coneixerem el perquè del seu renom i romiatge anual a les seves fonts i la llegenda asociada al lloc. Aprendrem a  percebre i/o connectar amb cada una de les energies de l'entorn: la força tel·lúrica, l'energia dels arbres,  la presència sanadora de l'aigua i el potencial de les coves com espai de recolliment i protecció.

 

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.