Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Rastres animals a les dunes

ACTIVITAT AJORNADA FINS NOU AVÍS

 

Visita guiada a la platja natural dels Muntanyans de Torredembarra.

Observarem els rastres deixats  pel pas dels animals sobre l'arena de la platja i intentarem interpretar-los.

 
Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2020-04-05

Horari: 10:00h

Lloc: TorredembarraContingut:

Ens trobem a les 10 del matí davant de Cal Bofill, a l'extrem nord del passeig de Colom, just abans del Club Marítim de Torredembarra. L'activitat acaba sobre les 12h. Cal inscripció prèvia.

Soci/es, pensionistes i menors de 18 anys: 6€

No soci/es: 9€

La sortida finalitza amb un petit obsequi de comiat per als assistents.

GEPEC-Ecologistes de Catalunya, som una associació sense ànim de lucre que treballem des de fa més de 30 anys per la protecció de la platja natural dels Muntanyans i destinem els beneficis de la visita a aquesta finalitat.

Grau de dificultat: Baix

És apte per a cadira de rodes? No

És apte per a persones grans? Sí

És apte per a nens petits? Sí

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.