Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Passeig naturalístic a Albarca

ACTIVITAT AJORNADA FINS NOU AVÍS

Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2020-03-29

Monitor: Josep Palet, naturalista

Horari: 09:20h

Lloc: AlbarcaContingut:

Passejada circular a l'entorn d'Albarca, amb comentaris sobre vegetació, insectes, rastres, cant d'ocells entre d'altres, que trobem. També és benvinguda la participació del vostre coneixement.

3400 m, dificultat baixa-mitja. Majorment per corriol i camí, amb una mica de pista. Bosc eurosiberià, plantacions, vegetació ruderal, pradell sec i codina. De la Creu del Coll tirem cap a les tombes medievals. Visitem el Roure de la Font, arbre monumental. Sortim del bosc i pugem al camí de Santa Magdalena, (opcionalment per la Parada de la Ció fins a la Font d'Albarca) Passem pels Hostalets de vora el cementiri i tornem pels Solans. La sortida acabarà no més tard de les 13h.

SOCI/ES: GRATUÏT || NO SOCI/ES: 10€

És apta per infants? Sí, però acompanyats

Material: Calçat i roba adequats, gorra, aigua i esmorzar. Recomanats càmera, prismàtics, lupa.

Heu de fer una inscripció per cada persona que vulgui participar, ja que necessitem el nom i dos cognoms de totes les assitents. Un cop feta la inscirpció via web, i si teniu plaça, rebreu un correu electrònic amb les dades necessàries per confirmar la vostra assistència i amb informació de la intendència dels dos dies. Les inscripcions són fins al dia laborable anterior a l'activitat, a les 13:00h. Les inscripcions fora del termini no s'atendràn.

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.