Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Els camins de la prehistòria: Les coves del Rufino

AQUESTA ACTIVITAT ESTÀ COMPLETA, LES INSCRIPCIONS SóN EN LLISTA D'ESPERA

 

ATENCIÓ! Els/les participants han de portar OBLIGATÒRIAMENT mascareta i gel sanitari per si són necessaris durant l'activitat. Qui no en porti no podrà participar ni se li retornarà el donatiu.

Una sortida de dificultat alta on caminarem entre els cingles d'Alforja, tot creuant passos aeris i laberints de roca. Passarem per zones que van ser habitades fa milers d'anys, un poblat i les coves prehistòriques del Rufino.

Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2020-07-12

Monitor: Hilari Aragonès

Horari: 08:00h

Lloc: AlforjaContingut:

Cal portar roba i calçat adequats, aigua i esmorzar. La ruta s'allargarà fins l'hora de dinar.

SOCI/ES: GRATUÏT || NO SOCI/ES: 10€

Heu de fer una inscripció per cada persona que vulgui participar, ja que necessitem el nom i dos cognoms de totes les assistents. Un cop feta la inscripció via web, i si teniu plaça, rebreu un correu electrònic amb les dades necessàries per la sortida o activitat.

En el cas que hi hagi donatiu necessari, no es guardarà cap plaça que no s'hagi pagat. Les inscripcions són fins al dia laborable anterior a l'activitat, a les 13:00h. Les inscripcions fora del termini no s'atendran.

Heu de fer una inscripció per cada persona que vulgui participar, ja que necessitem el nom i dos cognoms de totes les assitents. Un cop feta la inscirpció via web, i si teniu plaça, rebreu un correu electrònic amb les dades necessàries per confirmar la vostra assistència Les inscripcions són fins al dia laborable anterior a l'activitat, a les 13:00h. Les inscripcions fora del termini no s'atendràn. ATENCIÓ: comproveu la safata d'spam, ja que de vegades rebeu els nostres correus en aquesta safata.

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.