Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

La màgia dels arbres

PLACES COMPLETES! Només et pots inscriure en aquesta activitat en llista d'espera.

ATENCIÓ! Els/les participants han de portar OBLIGATÒRIAMENT mascareta i gel sanitari per si són necessaris durant l'activitat. Qui no en porti no podrà participar ni se li retornarà el donatiu.

Has tingut la sensació que en la Natura hi ha una presència que s'escapa als sentits comuns? Ha arribat el moment per a descobrir de què es tracta!

Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2020-07-05

Monitor: Xavier Callejo

Horari: 10:00 - 18:00h

Lloc: RasqueraContingut:

El diumenge 5 de juliol anirem a trobar un dels boscos de teixos més espectaculars d'Europa, La Teixeda de Cosp, que consta de 220 exemplars centenaris de grans dimensions i d'un valor paisatgístic extraordinari. Situat a Rasquera, aquest bosc guarda la màgia dels antics boscos sagrats i serà vora els teixos que ens encomanarem a la seva virtut, al seu misteri i al seu poder de transformació.

14€ Socis/es || 20€ No socis/es

Monitor: XAVIER CALLEJO, de Consciencia Arbòrea

Cal portar aigua, dinar i bon calçat

Dificultat mitjana (pocs km però senderó amb forta baixada i pujada, anar i tornar)

Heu de fer una inscripció per cada persona que vulgui participar, ja que necessitem el nom i dos cognoms de totes les assistents. Un cop feta la inscripció via web, i si teniu plaça, rebreu un correu electrònic amb les dades necessàries per la sortida o activitat.

En el cas que hi hagi donatiu necessari, no es guardarà cap plaça que no s'hagi pagat. Les inscripcions són fins al dia laborable anterior a l'activitat, a les 13:00h. Les inscripcions fora del termini no s'atendran.

ATENCIÓ: comproveu la safata d'spam, ja que de vegades rebeu els nostres correus en aquesta safata.

 

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.