Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Pels paisatges de Siurana

Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2020-03-01

Monitor: Ester Borràs

Horari: 09:00h

Lloc: Cornudella de MontsantContingut:

Itinerari: Corral Isidret, grau Corral Nou, Molí Esquirola, grau Nen de Prades, Socarrades, masos Galzeran, Cova Serena, Gorguina, PR-C 7 cap a Molí Esquirola, Mas Candi, laTrona i Siurana

Sortida de dificultat mitjana, 17km i 600 m desnivell repartits en 3 pujades bastant dretes. 

 

OCI/ES: GRATUÏT || NO SOCI/ES: 10€

Què heu de portar: Aigua, esmorzar, dinar, calçat de muntanya 

Grau de dificultat: mitjà. Apte per a persones acostumades a caminar per la muntanya, amb certa agilitat per les pujades que es faran.

Km.: 17 km
Desnivell: 600 acumulats

Es apte per a cadira de rodes? no

Es apte per a persones grans? Si

Es apte per a nens petits? Si, si estan acostumats a caminar per la muntanya, grimpar i van vigilats dels seus pares

Heu de fer una inscripció per cada persona que vulgui participar, ja que necessitem el nom i dos cognoms de totes les assitents.

Un cop feta la inscirpció via web, i si teniu plaça, rebreu un correu electrònic amb les dades necessàries per la sortida o activitat.

En el cas que hi hagi donatiu necessari, no es guardarà cap plaça que no s'hagi pagat.

Les inscripcions són fins al dia laborable anterior a l'activitat, a les 13:00h. Les inscripcions fora del termini no s'atendràn

 

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.