Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Presentació de l'extraescolar de natura a Altafulla

Portes obertes i explicació del funcionament de l'extraescolar de natura

Tipus d'activitat: Xerrada

Data de l'activitat: 2020-01-14

Monitor: EdN GEPEC

Horari: 17:30Contingut:

Si vols saber què fem a l'escola de naturalistes del GEPEC, si vols conèixer l'espai, si tens preguntes, si t'agrada la natura i vols gaudir-la en grup, vine el dia 14 de gener a la nostra finca i t'ho explicarem tot!

Activitat extraescolar, els dimarts de 17:30 a 19:00, a partir de gener.

Teniu més informació al nostre blog: http://escoladenaturalistes.blogspot.com/p/escola-de-naturalistes-del-gepec_5.html 

Lloc: Finca del Canyadell, Altafulla. Carrer Tràngol amb Vista Alegre.

Amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Altafulla

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.