Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

1era Jornada per l'Educació

Jornada pel Dia Internacional de l’Educació. Diferents enfocs i experiències per un bé comú

Tipus d'activitat: Altres

Data de l'activitat: 2020-01-25

Horari: 09:30 a 14:00

Lloc: finca del Canyadell. AltafullaContingut:

La Tribu del Gaià i GEPEC-EdC sumen forces per organitzar una jornada festiva, transversal i a la que hi assisteixin entitats, organitzacions, associacions, persones, escoles privades, públiques, per a que cada un/a tingui la oportunitat de mostrar la seva essència, la seva ànima.

Activitat lliure i gratuïta

 

Aquesta jornada tindrà lloc el dissabte 25 de gener de 2020 de 9:15h a 14h, a la finca del Canyadell (carrer del Tràngol amb carrer de Vista Alegre, a Altafulla).

El 24 de gener és el dia que l’ONU va proclamar Dia Internacional de l'Educació, en commemoració del paper que l'educació exerceix en la pau i en el desenvolupament, reafirmant el fet que l'educació és un dret humà, un bé públic i una responsabilitat col·lectiva.

Volem que sigui un dia per reflexionar sobre l'educació, per establir ponts de diàleg entre diferents agents, per posar en valor el que ja tenim i també per reivindicar el que encara no s'ha assolit. Així, la Jornada serà un espai d'intercanvi i reflexió sobre les diferents perspectives i experiències en educació, on totes hi sumem.


PROGRAMA
9:30h Obertura de portes.

9:45h Presentació oficial.

10.00h PONÈNCIA: «Quines són les necessitats educatives autèntiques de la primera infància?», a càrrec de l’Anna Farré.
“Com creem entorns òptims per al desenvolupament integral dels infants i com revisem el nostre acompanyament com a adults per assegurar aquestes necessitats. Oportunitats i reptes per a la transformació.”

10.30h PONÈNCIA: «Educar per ser.», a càrrec de David Sánchez Ruiz. Terapeuta i Cofundador del Submarí Lila.
“Educar més enllà dels miralls, educar per a ser. La importància d’acompanyar les emocions.”

11.00h Descans.

Hi haurà disponible un espai amb dolços casolans, cafè i infusions

11.30h PONÈNCIA: «Educar des de l’abundància.», a càrrec de Tarannà.“Cadascú de nosaltres acompanya i educa des d’allò que és i, per tant, des del que li pot oferir a l’altre. Fixar-nos en el que tenim ens permet viure des del plaer.”12:00h PONÈNCIA: «Patis Verds. Projecte Escola de Naturalistes del GEPEC», a càrrec del GEPEC. “Els patis amb natura milloren des dels resultats acadèmics fins la salut, passant per l'economia i la lluita contra el canvi climàtic i la pèrdua de biodiversitat

12:30h Taula Rodona: "Des d'on eduquem?"

13:30 Torn obert de preguntes

14:00: Cloenda i agraïments

Amb la col·laboració de l'ajuntament d'Altafulla.

Si voleu més informació, us podeu posar en contacte amb: info@latribudelgaia.com


PDF Informatiu: PDF Button
Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.